hydraulisch veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken
hydraulisch

hydraulisch veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken

hydraulisch veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken? Voldoen aan de eisen van een schone en veilige werkomgeving? Kies dan voor een hydraulisch veegmachine van SIM Holland en maak het uzelf gemakkelijk. Met een hydraulisch veegmachine kunt u de omgeving van stallen, bedrijfshallen en werkterreinen goed schoonhouden op een efficiënte wijze. Naast een hydraulisch veegmachine hebben wij ook een bezem. SIM Holland is vanaf 1 november 2013 voor Nederland importeur van de Broomate, dé professionele multifunctionele bezem. De inzetbaarheid is veel breder dan de gangbare roterende borstels. Daarnaast biedt het nog andere voordelen:

  • Geen draaiende borstel en daardoor weinig stofontwikkeling
  • Door de meegeleverde opbergsteun rust de BROOMATE niet op de borstels
  • Lange levensduur van de borstels
  • Zeer eenvoudige vervanging van de borstels

Bekijk de video op onze website.

hydraulisch veegmachine van Düvelsdorf

SIM Holland levert een hydraulisch veegmachine van het merk Düvelsdorf. Deze hydraulisch veegmachine wordt veel gebruikt om het erf, wegen en voergangen schoon te kunnen houden. Onze klanten genieten van de efficiency en de optimale gebruiksvriendelijkheid. Door de eenvoudige aanbouw en gemakkelijke hoogte-instelling garandeert de veegmachine een probleemloze werking. Daarnaast kan deze hydraulisch veegmachine gebruikt worden in de fronthef en in de hefarmen achter de trekker.

hydraulisch veegmachine aan de vorkheftruck

Een hydraulisch veegmachine is eenvoudig aan de vorkheftruck te monteren door de lepels in de machine te schuiven. Daarnaast werkt deze hydraulisch veegmachine gemakkelijk op een ongelijke bodem doordat de veegmachine flexibel opgehangen is. Benieuwd naar de werking? Neem contact op of bekijk de website. U kunt tevens verschillende foto’s en filmpjes op onze website bekijken.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op