Trekker veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken
Trekker

Trekker veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken

Trekker veegmachine om het erf en de wegen gemakkelijk en snel schoon te kunnen maken? Voldoen aan de eisen van een schone en veilige werkomgeving? Kies dan voor een Trekker veegmachine van SIM Holland en maak het uzelf gemakkelijk. Met een Trekker veegmachine kunt u de omgeving van stallen, bedrijfshallen en werkterreinen goed schoonhouden op een efficiënte wijze. Naast een Trekker veegmachine hebben wij ook een bezem. SIM Holland is vanaf 1 november 2013 voor Nederland importeur van de Broomate, dé professionele multifunctionele bezem. De inzetbaarheid is veel breder dan de gangbare roterende borstels. Daarnaast biedt het nog andere voordelen:

  • Geen draaiende borstel en daardoor weinig stofontwikkeling
  • Door de meegeleverde opbergsteun rust de BROOMATE niet op de borstels
  • Lange levensduur van de borstels
  • Zeer eenvoudige vervanging van de borstels

Bekijk de video op onze website.

Trekker veegmachine van Düvelsdorf

SIM Holland levert een Trekker veegmachine van het merk Düvelsdorf. Deze Trekker veegmachine wordt veel gebruikt om het erf, wegen en voergangen schoon te kunnen houden. Onze klanten genieten van de efficiency en de optimale gebruiksvriendelijkheid. Door de eenvoudige aanbouw en gemakkelijke hoogte-instelling garandeert de veegmachine een probleemloze werking. Daarnaast kan deze Trekker veegmachine gebruikt worden in de fronthef en in de hefarmen achter de trekker.

Trekker veegmachine aan de vorkheftruck

Een Trekker veegmachine is eenvoudig aan de vorkheftruck te monteren door de lepels in de machine te schuiven. Daarnaast werkt deze Trekker veegmachine gemakkelijk op een ongelijke bodem doordat de veegmachine flexibel opgehangen is. Benieuwd naar de werking? Neem contact op of bekijk de website. U kunt tevens verschillende foto’s en filmpjes op onze website bekijken.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op