Whisper generator
Whisper generator

Whisper generator om altijd zeker van stroom te zijn?

Whisper generator aanschaffen? SIM Holland B.V. is met de Business Unit Energie gespecialiseerd in totale noodstroomoplossingen en hét aangewezen adres voor een Whisper generator. Wij bieden verschillende moderne generatoren aan voor de opwekking van energie. Dit kan op diverse locaties gebruikt worden. Veel ziet u dit terug op moderne jachten. Door onze kennis van deze producten en de markt bieden wij uitsluitend de beste kwaliteit. Wij zijn al sinds 1986 actief als noodstroom partner van elektro-installateurs en waren in 1986 de eerste SDMO importeur voor Nederland. Inmiddels hebben wij vele kleine en grote projecten succesvol afgerond. Graag zijn wij ook u van dienst.

Whisper generator kenmerken

Met de Whisper generator van Sim Holland heeft u uw eigen energiecentrale aan boord. Enkele voordelen van dit model zijn:

  • Compact
  • Zuinig
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Door de kwaliteit bent u altijd zeker van de benodigde stroom. Benieuwd welk model aan uw wensen en eisen voldoet? Wij stellen het noodstroomaggregaat samen op basis van uw bedrijfsspecifieke eisen. We bespreken o.a. uw wensen, functionaliteit, budget, opstellingsmogelijkheden en het benodigde vermogen. Aan de hand hiervan geven we advies.

Whisper generator leveren, installeren en onderhouden

SIM Holland B.V. is officieel dealer van Whisper power. Zo kunnen wij een Whisper generator leveren, installeren en onderhouden. Wilt u uw eigen energiecentrale aan boord? Een compacte generator die zuinig en stil werkt? Neem contact met ons op.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een whisper generator, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Whisper generator

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op