bandenpomp wormpomp met compact uitgevoerde en budgetvriendelijke eigenschappen
bandenpomp

bandenpomp wormpomp met compact uitgevoerde en budgetvriendelijke eigenschappen

Een hoogwaardige en robuuste bandenpomp wormpomp nodig? Zoekt u een bedrijf waar u een bandenpomp wormpomp kunt kopen? Voor een bandenpomp wormpomp moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland heeft veel ervaring met landbouwwerktuigen en is actief in alle industriële branches als aannemer van pomp- en/of energieprojecten. Ons team heeft kennis van verschillende pompen en helpen u graag bij het vinden van een passende bandenpomp wormpomp. Onze principes zijn klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner. Dit merkt u in alles. Ervaar dit zelf en neem contact met ons op.

Armatec NF-model bandenpomp wormpomp

Een bandenpomp wormpomp kopen? Wij bieden o.a. het NF-model van het merk Armatec. Deze bandenpomp wormpomp staat bekend om zijn compact uitgevoerde en budgetvriendelijke eigenschappen. Daarnaast hebben deze pompen:

  • Compacte bouwgrootte
  • 3 - 24 bar
  • 4 - 360 m3/uur
  • Rotor: leverbaar als hol- of volrotor in staal / rvs (V2A / V4A) en gehard, afhankelijk van de toepassing
  • Verschillende koppelingsvormen, mede afhankelijk van de toepassing

Meer hierover kunt u lezen op onze website.

bandenpomp wormpomp Armatec ISP model met aftakasaandrijving

Een andere bandenpomp wormpomp kopen? Ook hebben wij het Armatec ISP-model met aftakasaandrijving. Deze pompen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in agrarische toepassingen en zijn voorzien van een PTO op 540 toeren. Welke bandenpomp wormpomp u ook kiest, wij raden u aan deze standaard te voorzien van een fabrieksmatig ingebouwde droogloopbeveiliging. In veel situaties werkt de pomp zonder continu toezicht en de pomp zou beschadigd kunnen raken door drooglopen. Meer informatie over bandenpomp wormpomp? Of benieuwd naar onze andere pompen? Neem contact op of bekijk onze website. Wij informeren u graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op