Slalomsysteem is de meest toegepaste oplossing binnen de landbouw
Slalomsysteem

Slalomsysteem is de meest toegepaste oplossing binnen de landbouw

Slalomsysteem aanschaffen als mix technische toepassing? Op zoek naar een goede manier voor mestverwerking? SIM Holland introduceerde het speciale slalomsysteem en is daarmee een bekend begrip geworden binnen de landbouw. Samen met RECK heeft SIM Holland het slalomsysteem ontwikkeld. Dit hebben wij gedaan binnen onze speciale Agro afdeling. SIM Holland is met 3 businessunits; Energie, Agro en Pompen & Seals actief in verschillende marktsegmenten. Agro richt zich op werktuigen binnen de landbouw. Speciaal voor de toenemende vraag naar mestverwerkingsoplossingen hebben wij het slalomsysteem ontwikkeld. Deze is in verschillende uitvoeringen en opties te verkrijgen. Meer hierover leest u op onze website.

Voordelen van een slalomsysteem

Het door SIM Holland ontwikkelde slalomsysteem is erg geliefd onder onze klanten binnen de landbouw. Alle mixers zijn voorzien van ongeëvenaarde hoog rendement propellers met een juiste stuwbreedte waardoor er een zeer krachtige stroming in het slalomsysteem ontstaat. Dit garandeert een perfect homogeen gemixt product met een optimale mineralen-structuur. Inmiddels zijn mixers doorontwikkeld voor biogas toepassingen door de silowand. Door samenwerking met merken fabrikanten als Reck en Doda zijn wij zeer veelzijdig in ons aanbod.

Slalomsysteem en Reck Mixers

Als u een slalomsysteem wilt aanschaffen raden wij u de Reck mixers aan. Deze bieden namelijk diverse voordelen zoals:

  • Verschillende modellen
  • Oerdegelijke en zwaar verzinkte kwaliteit
  • Voorloper in mixtechnologie
  • Zelfsmerende (onderhoudsvrije) houten lagerblokken
  • 2-propeller mixer voor toepassingen waar anderen af moeten haken

Ook zijn er nog overige opties verkrijgbaar. Deze kunt u allemaal op onze website bekijken.

Slalomsysteem aanschaffen?

Het slalomsysteem is nu de meest toegepaste oplossing en in diverse uitvoeringen en opties te verkrijgen. Wilt u graag advies of meer informatie over een slalomsysteem? Neem dan gerust contact op met SIM Holland.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Slalomsysteem

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op