Instrooisysteem
Instrooisysteem

Instrooisysteem bespaart u tijd en kosten

Instrooisysteem om tijd te kunnen besparen tijdens het instrooien? Op zoek naar een geschikt instrooisysteem? Voor een instrooisysteem bent u bij SIM Holland beslist aan het juiste adres. SIM Holland heeft al jarenlang ervaring in verschillende landbouwwerktuigen en is u graag van dienst met het aanbieden van passende systemen. Met een instrooisysteem kost het minder aan arbeid en wordt het instrooien van stro automatisch gedaan. Dit kan gaan om zowel zaagsel, stro als green bedding. Naast de gebruiksvriendelijkheid zorgt het voor minder gebruik van stro. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kosten en/of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van SIM Holland geeft u graag advies.

JH automatisch instrooisysteem

Als u een instrooisysteem wilt aanschaffen hebben wij de JH automatisch instrooimachine. Deze instrooimachine wordt veel gebruikt door onze klanten om tijd te besparen en efficiënter in te kunnen strooien. SIM Holland kan u hiervoor de JH Ministro instrooimachine aanbieden. Dit instrooisysteem is geschikt voor het instrooien van:

  • Zand
  • Stro
  • Zaagsel
  • Boxstrooisel

Door dit geautomatiseerde proces gaat het instrooien een stuk gemakkelijker.

Instrooisysteem voor efficiëntie

Efficiëntie en kostenbesparingen spelen ook binnen de agrarische sector een belangrijke rol. Agrariërs moeten door schaalvergroting meer en meer als ondernemer naar hun bedrijf gaan kijken. Dan komen tijds- en kostenbesparing als eerste aan bod om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Een instrooisysteem draagt daar voor een groot deel aan bij. Wilt u meer informatie? Heeft u speciale wensen voor een instrooisysteem? Neem contact op met SIM Holland. Met ruim 83 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen dat wij u het beste kunnen bieden.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op