Beregeningspomp
Beregeningspomp van het merk Caprari verkrijgbaar bij SIM Holland

Beregeningspomp van het merk Caprari verkrijgbaar bij SIM Holland

Verwacht u lange droogte en wilt u uw tuin of gewassen daar tegen beschermen? Kom dan direct langs bij SIM Holland, en bekijk ons ruime assortiment beregeningspompen. Agro is het onderdeel van SIM Holland dat zich bezig houdt met het leveren van een beregeningspomp. Door onze vele ervaring binnen de landbouw hebben wij een ruim assortiment met verschillende werktuigen. Hiermee kunnen wij verschillende boeren bedienen. Heeft u een beregeningspomp nodig? Kom dan bij ons langs. Het team van SIM Holland bestaat uit specialisten die kennis en ervaring hebben om u te voorzien van advies. Wij werken met het bekende merk Caprari en leveren uitsluitend beregeningspompen van zeer goede kwaliteit. Meer hierover leest u op onze website.

CAPRARI Flens beregeningspomp

Wilt u een beregeningspomp van Caprari? Wij leveren deze graag. Deze beregeningspomp is een pomp met meerdere waaiers die direct aan een dieselmotor geflenst kan worden. Deze pomp met meerdere waaiers kenmerkt zich door de bijzonder gunstige N.P.S.H. waarden, waardoor de pomp zeer goede aanzuigcapaciteiten bezit. Tevens zorgen deze meerdere waaiers voor een hoge druk, terwijl een laag toerental van de motor benodigd is. Er is een grote serie beschikbaar met uiteenlopende capaciteit en druk. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Caprari trekkerpompen

In de serie trekkerpompen zijn verschillende waaiertypen leverbaar. Ook zijn er andere overbrengingsverhoudingen mogelijk, waardoor de trekker minder toeren draait en dus brandstof bespaart. Doordat deze meertrapspompen twee of meer waaiers hebben, kan er een hoge druk gerealiseerd worden. Daarnaast beschikken deze pompen over zeer gunstige N.P.S.H. waarden, zodat men meestal het water dieper kan aanzuigen. De capaciteit loopt van 12 m3/h tot 108 m3/h met een maximale druk oplopend tot 169 mwk. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Waarom een beregeningspomp van SIM Holland

De beregeningspompen van SIM Holland hebben al jaren hun dienst bewezen. Veel klanten kiezen voor een beregeningspomp van SIM Holland door:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Eerlijke prijzen

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Neem contact met ons op