Beregeningspomp
Beregeningspomp van het merk Caprari verkrijgbaar bij SIM Holland

Beregeningspomp van het merk Caprari verkrijgbaar bij SIM Holland

Met een beregeningspomp van Caprari beschermt u uw gewassen en tuin tegen lange perioden van droogte Dze pompen verpompen namelijk genoeg water om al uw planten te voorzien.

Verwacht u lange droogte en wilt u uw tuin of gewassen daar tegen beschermen? Neem dan contact op met SIM Holland en bekijk ons ruime assortiment beregeningspompen. Agro is het onderdeel van SIM Holland dat zich bezig houdt met optimaliseren van de werkzaamheden op het land. Daarvoor leveren wij onder andere beregeningspompen in heel Nederland en België.
Door onze vele ervaring binnen de landbouw hebben wij een ruim assortiment met verschillende werktuigen. Hiermee kunnen wij verschillende boeren bedienen.

Heeft u een beregeningspomp nodig? Het team van SIM Holland bestaat uit specialisten die kennis en ervaring hebben om u te voorzien van het juiste advies. Wij werken met het bekende merk Caprari en leveren uitsluitend beregeningspompen van zeer goede kwaliteit. Meer hierover leest u op onze website.

Caprari Flens beregeningspomp

Op zoek naar de Flens beregeningspomp van Caprari? SIM Holland levert deze graag.

Deze Flens beregeningspomp is een pomp met meerdere waaiers. Deze kunnen direct aan een dieselmotor worden geflenst. Mede hierdoor heeft deze pomp aantrekkelijke N.P.S.H. waarden. Dit leidt tot de sterke aanzuigcapaciteit die deze pomp kenmerkt. Maar ook zorgen deze waaiers ervoor dat een hoge druk kan worden opgebouwd in combinatie met een laag toerental. De Flens beregeningspomp van Caprari is in verschillende grote en drukcapaciteiten te verkrijgen. Zo vindt u altijd een pomp die bij uw beregeningswensen past! Weten welke maten en capaciteiten er mogelijk zijn? Bel dan met een van onze deskundigen.

Caprari trekker beregeningspompen

Onder beregeningspompen vallen ook de Caprari trekkerpompen. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende type waaiers en overbreng verhoudingen. Dit laatste betekent dat de trekker minder toeren hoeft te maken en dus blijft het brandstof verbruik laag. Een hoge druk wordt gegarandeerd door minimaal 2 waaiers per pomp. N.P.S.H. waarden zijn erg gunstig waardoor wateraanzuigen op diepte ook mogelijk is! De capaciteit loopt van 12 m3/h tot 108 m3/h met een maximale druk oplopend tot 169 mwk.

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Waarom een beregeningspomp van SIM Holland

De beregeningspompen van SIM Holland hebben al jaren hun dienst bewezen. Veel klanten kiezen voor een beregeningspomp van SIM Holland door:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Eerlijke prijzen

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op