Generatorset
Generatorset

Een generatorset is dé oplossing voor mobiele stroomvoorziening.

Wilt u mobiele stroomvoorziening door middel van een generatorset? Dan bent u bij SIM Holland aan het juiste adres. SIM Holland beschikt over diverse generatorsets en adviseert graag over stroomopwekking en -verdeling aan boord van luxe jachten, commerciële vaartuigen, campers en commerciële voertuigen. Kies voor een generatorset van SIM Holland zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn namelijk al vele jaren actief en gespecialiseerd in noodstroomoplossingen. Veel klanten hebben hun weg voor noodstroomoplossingen zoals een generatorset naar ons weten te vinden doordat wij jarenlange ervaring en kennis van zaken hebben. Bent u al in het bezit van een generatorset? Is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een speciale service dienst voor onderhoud en calamiteiten.

SSE totaalsystemen, bestaande uit een generatorset

SIM Holland beschikt over de zogenaamde SSE totaalsystemen, bestaande uit een generatorset. Deze combinatie met daadwerkelijke kennis van alle onderdelen maakt SIM Holland uniek in Nederland. SIM Holland werkt voornamelijk samen met Onan, de marktleider op het gebied van een generatorset. SIM Holland beschikt daarnaast over de laatste ontwikkelingen op het gebied van een generator set. Kortom, als u kiest voor een generatorset van SIM Holland bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Moderne technieken
  • Goede noodstroom
  • Kennis, ervaring en service

SIM Holland levert vakkundig advies over onze generatoren. Dit advies en het leveren, installeren en onderhouden van gecombineerde totaaloplossingen doen wij onder de naam SSE. Vraag gerust meer informatie aan over de generatoren.

Generatorset voor uw bedrijf

Heeft u een generatorset nodig voor uw bedrijf? Dan wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit. SIM Holland is hét aangewezen adres als u een generatorset nodig hebt. Graag nemen wij u mee en geven wij u een beeld van de soorten die wij kunnen leveren. Deze kunnen verschillen in vermogen, gewicht en capaciteit. Ook qua motor en brandstof kan een generatorset verschillen. Wilt u meer informatie of advies over een generatorset? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op